Erregistratu eta hasi erosten gure online dendan

    Legatza ondarrutar erara


    DENBORA
    DENBORA
    25 min
    ZAILTASUNA
    ZAILTASUNA
    Erdia
    ERRAZIOAK
    ERRAZIOAK
    1

    • Ondarroako legatz-takoa, 8 cm-koa
    • 3 hortz Baratxuria
    • 100 ml oliba-olio birjina
    • Perrexil pixka bat
    • 50 gramo gurin
    • Limoi 1
    • Gatz pittin bat

    Legatz-zatia moztu, gatzarekin eta oliba-olioarekin igurtzi eta plantxan jartzen da, alde bakoitzetik 7 minutu inguru, bi zatiak eman arte. Ondoren, erregaia prestatzen da. Horretarako, oliba-olioa botatzen dugu zartagin batean, baratxuria urreztatzen dugu, gurina, limoi zorrotada bat eta perrexila gehitzen dizkiogu. Legatza bere puntuan dagoenean, erabili, arantza kendu eta erregaia gehitzen zaio. Une honetan, errezeta bukatuta dago eta legatza jateko prest dago.