Erregistratu eta hasi erosten gure online dendan

    Zapoa tomate-saltsan


    DENBORA
    DENBORA
    Denbora guztira: 30 minutu.
    ZAILTASUNA
    ZAILTASUNA
    Baxua
    ERRAZIOAK
    ERRAZIOAK
    2

    • Oliba-txorrotada birjina estra 1
    • 500 g zapoa
    • Gatza
    • Piperbeltz beltz ehoa
    • Tipula 1
    • 2 baratxuri ale
    • 2 lata-tomate oso
    • 100 ml tomate frijitu
    • Nahi bezala txikitutako perrexil freskoa

    1. Gorritu dezagun zapoa bi aldeetatik, zipriztindu eta gorde.
    2. Tipula eta baratxuriak txikituko ditugu eta AOVErekin itoko dugu.
    3. Latazko tomate osoak gehituko ditugu, karratuetan moztuta, eta sukaldean jarraituko dugu. Gustura zipriztintzen dugu berriro
    4. Tomate frijitua bota, perrexil fresko xehatua gehitu, ondo nahastu eta gatza arteztuko dugu
    5. Zapoa saltsa gainean dugula eta perrexil fresko pixka bat gehiago gainetik txikituta. Gozatzera!