Erregistratu eta hasi erosten gure online dendan

    Zapoa txirlekin


    DENBORA
    DENBORA
    45 min
    ZAILTASUNA
    ZAILTASUNA
    Erdia
    ERRAZIOAK
    ERRAZIOAK
    4

    • 1/4 kg txirla
    • 600 g zapoa xerratan
    • 4 tomate heldu
    • Apio-adar 1
    • Azenario 1
    • Baratxuri ale 1
    • 1/2 L arrain-salda
    • Oliba-olio birjina estra
    • Gatza
    • Piperrauts gozo koilarakada 1
    • Perrexila


      1. Ireki txirlak lurrunetan eta kendu maskorrak.


      2. Pela azenarioa eta tomateak, eta trozealoak.

      3. Moztu apioa xerratan

      4. Pela ezazu baratxuri hortza eta eska ezazu ongi.

      5. Berotu olio pixka bat zartagin batean eta sofritu baratxuria, gehitu azenarioa eta apioa. Erregosi minutu batzuk eta gehitu tomatea; utzi 15 minutuz egosten.

      6. Sartu zapo-xerrak.

      7. Isuri salda eta piperrautsa, eta egosi su motelean, saltsa murriztu arte.

      8. Gehitu muskuiluak eta zerbitzatu perrexil orri fresko batzuekin apainduta.